Deze website maakt gebruik van cookies.

BHV.NL

Als poppodia, festival of horecagelegenheid biedt je dagelijks toegang tot cultuur, ontspanning en vermaak. Je bent het centrum voor ontmoeting met grote aantallen bezoekers. Extra belangrijk dus om voor een veilige en ontspannen sfeer te zorgen. Dit vraagt om het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid en het opleiden van hulpverleners. Zij zorgen voor een veilige plek voor jouw medewerkers en bezoekers. Competente hulpverleners zijn onmisbaar, zij maken het verschil tijdens een eventuele calamiteit. Soms zelfs tussen leven en dood. Begrijpelijk zoekt u een ervaren en voordelige partij om zo’n veilige werkomgeving te organiseren. Een organisatie die jouw branche begrijpt en je op weg helpt.

Bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid organiseer je samen met BHV.NL

BHV.NL is al 25 jaar expert op het gebied van bedrijfsveiligheid en staat garant voor een volledig cursusaanbod met een hoge kwaliteit tegen een marktconform tarief. Dagelijks verzorgen zij veiligheidscursussen op ruim 60 locaties door heel Nederland. Van BHV tot EHBO maar ook eerste hulp bij drank- en drugsincidenten en tegenwoordig verzorgt BHV.NL via Veiligheidstrainingen.nl ook incompany cursussen op het gebied van ongewenst gedrag en agressie.

Een greep uit het cursusaanbod van BHV.NL:

Als VNPF lid profiteer je van gunstigere tarieven.
Inschrijven kan snel en eenvoudig. Voor een individueel te volgen cursus kies je op de cursuspagina een datum en locatie naar keuze. De kortingscode voor VNPF leden 14VSC18 vermeld je in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier.

Vanaf 6 cursisten zijn er mogelijkheden om een cursus ‘incompany’ te verzorgen. In dit geval regel je zelf de locatie en BHV.NL regelt de rest. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. BHV.NL neemt dan contact met je op en stuurt je de offerte toe.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Maar de bedrijfsveiligheid borg je echter niet alleen met een BHV ploeg.
Hoe staat het met jullie RI&E of bedrijfsnoodplan, zijn deze nog up to date? Oefenen jullie voldoende met realistische incidenten? Ontruimingsoefeningen in combinatie met een lotusslachtoffer voor het oefenen van realistische scenario’s? Dit hoeft lang niet zo complex en ingewikkeld te zijn als je nu denkt. BHV.NL kan de complete bedrijfsveiligheid verzorgen, denkt creatief mee in mogelijkheden en zorgt ervoor dat jullie organisatie voldoet aan de in Nederland gestelde wettelijke verplichtingen.

Het opzetten van een bedrijfsveilige organisatie

Oefenen en borgen van de bedrijfsveiligheid
Om de kennis en vaardigheden van je BHV-organisatie op peil te houden is het aan te raden om jaarlijks te oefenen. Zo raken de collega’s op elkaar ingespeeld en weet men hoe efficiënt en snel te handelen in geval van een calamiteit. BHV.NL kan jullie ondersteunen bij de volgende zaken:

  • Ontruimingsoefening
  • Scenario-oefening(en), los of in combineren met een ontruimingsoefening
  • Competentiescan (een BHV competentie toets)
  • BHV-scan (revisie van het de veiligheid binnen jullie bedrijf, actualiteit van de inrichting van de bedrijfsnoodorganisatie, de procedures of het bedrijfsnoodplan)
  • BHVassist het systeem waarmee je kan alarmeren, registreren en rapporteren. BHVassist ondersteunt jouw bedrijfsnoodorganisatie, zorgt dat de juiste hulp snel ter plaatse is en geeft inzicht in de hulpverlening, de bezetting en de calamiteiten die plaatsvinden.

BHV.NL staat voor 25 jaar expertise in bedrijfsveiligheid.
Zo geven we advies over de inrichting van je bedrijfsnoodorganisatie, helpen we je bij het maken van een RI&E en houden we je bedrijfsnoodplan actueel. We werken voortdurend aan innovaties om jouw organisatie nog veiliger te maken.

  • BHVescape een rijdende escape room om kennis en vaardigheden te toetsen. Lukt het jullie om alle kamers te openen?
  • BHVcontinu, je kennis opfrissen waar en wanneer jij dat wil. Tijdsinvestering is ongeveer twee minuten per dag.
  • Digitaal blussen, oefenen op locaties waar niet of nauwelijks te oefenen valt maar ook in te zetten bij een scenario- of ontruimingsoefening.
     

Sinds juni 2018 heeft BHV.NL het aanbod verder uitgebreid met trainingen op het gebied van preventie, crisismanagement, ongewenst gedrag, conflictbeheersing en diefstal. Meer informatie vind je op veiligheidstrainingen.nl

Ledenvoordeel: Profiteer van aantrekkelijke kortingen
Dankzij de jarenlange samenwerking de VNPF profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Vermeld in het opmerkingenveld de kortingscode voor VNPF leden 14VSC18 zodat BHV.NL jouw korting direct kan berekenen worden.

Uit ervaring weten we dat er per poppodia, festival of evenement behoorlijke verschillen zijn, en daarmee dus ook andere trainingsbehoeften. Door onze brede branche-ervaring kunnen we jou helpen met de beste oplossing en helpen wij graag bij het juiste veiligheidsadvies.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, maak een adviesafspraak met jouw accountmanager Manja van Marwijk de veiligheids- branchespecialist voor leden van de VNPF 06-20749978, m.vanmarwijk@bhv.nl of schakel met onze branchespecialisten van de commerciële binnendienst: Joelle ten Haaf-Driessen, J.Driessen@bhv.nl, 024-8446 564 of Antoinette Lintsen, a.lintsen@bhv.nl,  024 8446 546


Op de hoogte blijven?

Of Facebook: www.facebook.com/bedrijfsveiligheid