Deze website maakt gebruik van cookies.

dinsdag 15 mei 2018

 • Spot Live


  Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden

  SPOT-LIVE is een nieuw, jaarlijks terugkerend symposium voor de cultuursector en in het bijzonder voor de podiumkunsten. De opvolger van het Congres Podiumkunsten in een totaal ander jasje én met andere inhoud. SPOT-LIVE neemt u mee naar de denkwereld van vooraanstaande, originele en spannende makers en denkers. 

  Meer informatie en inschrijven kan hier

vrijdag 18 mei 2018

 • New Skool Rules


  , Rotterdam

  Het grootste internationale Urban Music Congres en Festival.

  Meer informatie en tickets vind je hier

donderdag 24 mei 2018

vrijdag 25 mei 2018

 • Derde studentenconferentie over muziekonderzoek


  Erasmus Universiteit, Rotterdam

  Op 25 mei 2018 organiseren we onze derde jaarlijkse studentenconferentie over muziekonderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit eendaagse evenement biedt een reeks panels die door studenten worden gepresenteerd op alle niveaus van hun academische carrière. 

zaterdag 26 mei 2018

 • An Education in Counterculture


  DeLaMar Theater, Amsterdam

  Counterculture, die term muntte socioloog Theodore Roszak voor de maatschappelijke revolte in de zestiger jaren. De hoofdstad van deze tegencultuur was New York. Eerst als broedplaats voor nieuwe visies op de kunst, het leven en de wereld: de poëzie van de Beatgeneration; de muziek van Bob Dylan; seks, drugs en rock-’n-roll. Maar later ook als strijdperk voor de Burgerrechtenbeweging, het verzet tegen de oorlog in Vietnam en tegen een materialistische, autoritaire samenleving.

  Lees hier meer over de sprekers en tickets. 

dinsdag 29 mei 2018

woensdag 30 mei 2018