Deze website maakt gebruik van cookies.

maandag 04 maart 2019

 • Het DEN-event


  De Doelen, Rotterdam

  Maandag 4 en dinsdag 5 maart vindt in De Doelen in Rotterdam het DEN-event plaats, de conferentie over cultuur en digitalisering. Op de eerste dag staat digitalisering in de kunstensector centraal: wat hebben digitale technieken te bieden zowel voor instellingen als voor kunstenaars zelf? En hoe benut je het bij het behoud van je artistieke erfenis? Op de tweede dag verbindt DEN de inzet van digitalisering met erfgoed en maatschappelijke thema’s.

  Aan het woord komen (internationale) sprekers; zowel kunstenaars als medewerkers van kunst- en erfgoedinstellingen, beleidsmakers en digitale pioniers.

vrijdag 15 maart 2019

 • Netwerkevent van Gonzo: Land-over-lopers


  TAC, Eindhoven

  Op 15 maart houdt Gonzo het netwerkevent Land-over-lopers bij TAC in Eindhoven. Het thema van het eerste netwerkvent van 2019 is ‘Emerging technologies’.

  Vlaams-Nederlands muziek- en cultuurtijdschrift Gonzo (circus) houdt niet van grenzen. De reizende serie land-over-lopers brengt daarom programmeurs en organisatoren van nieuwe muziek en cultuur uit Nederland en Vlaanderen bij elkaar. De lowkey bijeenkomsten draaien om ontmoeting en kennisuitwisseling. Hier zet je eerste stappen richting grensverleggende samenwerkingen. 

woensdag 20 maart 2019

 • WORKSHOP BUSINESS MODEL INNOVATION


  P60, Amstelveen

  P60 organiseert haar eerste Business Model Innovation Workshop als onderdeel van the Creative Lenses project. In de workshop wordt ingegaan op het concept van business modellen en de innovatie daarvan, hoe anderen hun organisatie modellen en activiteiten hebben veranderd, en hoe anderen het wel of niet gelukt is.

  De workshop vind plaats op 20 maart, kost €45.- en is in het Engels. 

  Aanmelden kan door een mail te sturen naar Gerard Lohuis (gerard@p60.nl).

  Klik hier voor meer informatie.