Deze website maakt gebruik van cookies.

Academie voor Cultuurmanagement

De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector die zich blijft ontwikkelen. Wij geloven dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen we voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. We verzorgen één of meerdaagse programma's op maat en bieden open opleidingen.


Ontvang korting
Omdat wij samenwerken met de VNPF, krijg jij als lid 15% korting op onze open opleidingen.

Op onze website vind je een volledig overzicht van onze open opleidingen. Heb je behoefte aan maatwerk zoals een trainingsdag, coaching op de vloer en advies? We helpen je graag bij een incompany traject.

Wanneer we iets op maat, op eigen locatie kunnen ontwikkelen, dan kunnen we dit tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Ruim 130 organisaties en 650 medewerkers gingen je voor. Nieuwsgierig wie? Klik hier voor een overzicht.


Nieuw: Inclusief Leiderschap

In samenwerking met Code Diversiteit en Inclusie verzorgt de Academie vanaf december een nieuw leiderschapsprogramma met als thema ‘Diversiteit en Inclusie’. In de drie sessies van dit programma sta je stil bij jouw eigen leiderschap en het referentiekader dat bepaalt hoe je de wereld ziet. Je krijgt zicht op jouw blinde vlekken. Een eerlijk beeld daarvan heb je nodig om anderen, binnen en buiten jouw organisatie, te laten voelen dat ze welkom zijn en erbij horen. Bij inclusief leiderschap hoort ook het creëren van een werkelijk open en uitnodigende organisatiecultuur. Hoe krijg je daarin jouw medewerkers mee? In de laatste sessie speel je een speciaal ontwikkelde game en maak je de vertaling naar jouw eigen praktijk.

Doelgroep: Ervaren directeuren, managers, bestuurders en toezichthouders.

De eerstvolgende sessies staan gepland op:

  • 16 maart 2020 - Blinde Vlekken
  • 20 april 2020 - Een sterke tribe

Locatie: The Colour Kitchen te Utrecht, van 16:00 tot 20.00u

Kosten: Je kunt deelnemen aan één sessie naar keuze (€294), ofwel inschrijven voor alle drie sessies (€874). Voor VNPF-leden geldt hierbovenop nog een extra korting van 15% !

Voor meer informatie kijk op de website, download hier de brochure en schrijf je in!

 

Contact
Contactpersoon: Cathelijne Feenstra
Telefoon: 06-47432918
Email: cathelijne@academievoorcultuurmanagement.nl
Website: www.academievoorcultuurmanagement.nl

Volg ons ook op Facebook, Twitter en Linkedin!