Deze website maakt gebruik van cookies.

Medewerkers

 • Berend Schans

  Directeur

  t: 020-4215005 / 06-16524278
  e: berendschans@vnpf.nl

  Doet de externe belangenbehartiging en -relatiebeheer, is aanspreekpunt voor de leden, organiseert bijeenkomsten, voert projecten uit op gebied van professionalisering en geeft leiding aan het bureau.

  Aanwezig: maandag t/m vrijdag

 • Arne Dee

  Beleidsmedewerker

  t: 020-4215005
  e: arne@vnpf.nl

  Voert zelfstandig projecten uit op het gebied van dienstverlening, waaronder het ontwikkelen van ledenvoordeel, de uitvoering van het Poppodium Analyse Systeem en de redactie en productie van de publicatie Poppodia in Cijfers.

  Aanwezig: dinsdag t/m donderdag

 • Kees Lamers

  Beleidsmedewerker

  t: 020-4215005
  e: keeslamers@vnpf.nl

  Houdt zich bezig met verschillende dossiers op het gebied van belangenbehartiging en dienstverlening. Onderhoudt contacten met VNPF- en WNPF-leden en andere stakeholders. 

  Aanwezig: maandag t/m donderdag

 • Renske Pronk

  Officemanager

  t: 020-4215005
  e: renske@vnpf.nl

  Draagt de zorg voor het officemanagement, de administratie van het bureau en de uitvoering van de (schriftelijke) communicatie binnen de vereniging (site, nieuwsbrief e.d.).

  Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag

 • Eva de Hoog

  Stagiair

  t: 020-4215005
  e: stage@vnpf.nl

  Net afgestudeerd Cultureel Maatschappelijk Vormer. Naast mijn werkzaamheden bij de Popcentrale in Dordrecht, coördinator van Popronde Dordrecht en Muziek bij de Buren Dordrecht ga ik mij bezig houden met verenigingsactiviteiten, communicatie en algemene ondersteuning bij de VNPF.

  Aanwezig: Maandag & Donderdag