Deze website maakt gebruik van cookies.

Zes vragen aan Anne Marijn Meyer

22-12-2016

Deze week stelden we de zes vragen aan Anne Marijn Meyer, dance booker en promoter bij poppodium FLUOR. Lees meer over haar eerste concertervaring, waar ze als programmeur het meest trots op is en welke artiest ze graag in haar woonkamer ziet staan.

Wie ben je? 
Anne Marijn Meyer, dance booker / promoter bij FLUOR in Amersfoort. Naast mijn werk bij FLUOR ben ik zo af en toe DJ, genaamd Say A Say M. Ik draai breed georiënteerd, eigenlijk voortgekomen uit de liefde voor muziek werd draaien een logisch gevolg. Afgelopen jaar draaide ik op wat plekjes op Down The Rabbit Hole, de pauzes op Bevrijdingsfestival Utrecht en wat kleine feestjes. 

Wat was het eerste live/dance concert waar je ooit naartoe ging? 
Ha! Dat was The Offspring in de HMH en ik was 13 of 14. Ik was supervroeg en stond met m’n zwart geverfde haartjes, brilletje en NOFX shirt vooraan in het midden, wist ik veel wat een pit was.

Waar ben je als programmeur tot nu toe het meest trots op?
Ik denk op afgelopen jaar en dan vooral op team FLUOR. We hebben hier in Amersfoort keihard gewerkt aan het eerste jaar FLUOR (voorheen De Kelder). Qua programma hebben Robert Koole en ik de zaal vaak uitverkocht en ieder record voor Amersfoort kapot gekopt. Letterlijk met gestrekt been erin met niet altijd de fijnste randvoorwaarden of een gelikt nieuw podium maar dat maakt ons juist creatief en strijdbaar.

Ik ben voor FLUOR trots op De Nachtapotheek, meer live hiphop in Amersfoort, dat gaat steeds beter en we hebben mooie boekingen, zo hadden we afgelopen november nog Broederliefde met in de nacht erachteraan De Sluwe Vos met zijn All Night Long Tour. Twee keer uitverkocht op 1 avond / nacht daar ben ik wel trots op. Ook gaat het goed met hiphopdansnacht LIT wat ook gewoon goed loopt en altijd tof eruit ziet. Op naar een mooi 2017, wat mij betreft met net zo’n mooi programma en alleen maar meer moois.

Wie zou je ooit nog willen programmeren en/of wat is je gedroomde programma?
Jeetje wat een vraag. Ik wil Moderat in m’n woonkamer. Nee, ik zou graag in Amersfoort spannender elektronisch programma neerzetten, dat is hier ontzettend lastig want mensen zijn het niet per se gewend om een breed aanbod te hebben in de stad zelf en vluchten eerder naar een andere stad. We bouwen hier hard aan een creatiever programma met niet alleen clichés. Mijn gedroomde programma is breed, creatief en conceptueel sterk, beetje een cliché antwoord, toch graag gedaan ;)

Als je geen programmeur zou zijn, wat had je vermoedelijk dan gedaan?
Meer met vormgeving gedaan denk ik.

Guilty pleasures bestaan volgens ons niet. Maar, voor welke ‘onverwachte muziek’ mag je ’s nachts worden wakker gemaakt en dan muziek die men wellicht niet 1-2-3 bij jou verwacht?
Johnny Jordaan (Pruimenpap), Leen Jongewaard dat soort artiesten ben ik gek op. 


Klik hier om de verhalen van de andere programmeurs te lezen in de rubriek "Zes vragen aan...".