Deze website maakt gebruik van cookies.

PodiumRIE erkend, schaf nu een licentie aan!

20-12-2011 | Bron: VNPF

De PodiumRIE is sinds kort erkend door het Steunpunt RI&E.
Wanneer u gebruik maakt van de PodiumRIE en u heeft maximaal 25 werknemers dan hoeft u uw RI&E-document niet te laten toetsen.

De PodiumRIE is een digitaal instrument dat de VSCD samen met andere koepels in de podiumkunsten heeft laten ontwikkelen. Sinds de introductie van de PodiumRIE in 2008 zijn er op aangeven van gebruikers verschillende verbeteringen aangebracht. Dit heeft in de huidige gebruiksvriendelijke PodiumRIE geresulteerd.

Met de PodiumRIE kunt u op een betrekkelijk gemakkelijke manier voldoen aan uw wettelijke plicht een RI&E te maken en deze vervolgens up to date te houden. En doordat een RI&E gemaakt met de PodiumRIE niet door arbodienst of -deskundige getoetst hoeft te worden, kunt u geld besparen (mits uw organisatie maximaal 25 personen in dienst heeft).

Demoversie
Om een goede indruk te krijgen van het instrument kunt u gebruik maken van de demoversie op www.podiumrie.nl

Voorwaarden
Afhankelijk van het gebruik zal een beperkte of kleinere bijdrage worden gevraagd, variërend van € 135,- tot € 400,- per jaar. Voor de meeste theaters zal een licentie van € 135,- voldoende zijn. Dat is aanzienlijk minder dan een bedrijfsbezoek van een arbodeskundige of de boete die de arbeidsinspectie kan opleggen wanneer u geen up to date RI&E heeft.
‘Met de PodiumRIE heb ik vrij eenvoudig een goede RI&E kunnen maken en heb ik ook nog geld bespaard!’
Kijk dus voor een demo of licentie op www.podiumrie.nl
Klik hier voor meer informatie over RI&E’s