Deze website maakt gebruik van cookies.

Kees Lamers nieuwe collega VNPF

21-12-2015 | Bron: VNPF

Per 1 januari 2016 komt Kees Lamers het VNPF-team versterken als beleidsmedewerker.

Kees is nog tot eind 2015 werkzaam bij het Centrum Arbeidsverhoudingen Overheidspersoneel (CAOP). Een ietwat misleidende afkorting, het CAOP is inmiddels een onafhankelijke dienstverlener. Deze organisatie adviseert de sociale partners in het publieke domein over de arbeidsmarkt en arbeidsverhoudingen. Kees leidde bij het CAOP projecten voor sectorfondsen in het onderwijs, adviseerde over internationale arbeidszaken en maakte deel uit van verschillende onderzoekscommissies.

Daarvoor werkte hij als subsidieadviseur en studeerde hij Internationale Betrekkingen in Groningen. In het dagelijks leven is Kees onder andere Dylan-fan (hij organiseerde in 2011 het succesvolle: 'Dylan70 Festival' in Groningen), bezoekt hij graag concerten, musea en de bioscoop. Hij vindt ook nog tijd om gitaar te spelen.       

Kees gaat aan de slag als full time (i.e. 0,8 fte) beleidsmedewerker. Bij de VNPF gaat Kees zich onder andere bezighouden met verschillende dossiers op het gebied van belangenbehartiging en dienstverlening. Daarbij zal hij veel contact met VNPF- en WNPF-leden en andere stakeholders onderhouden.

Kees zal – vanzelfsprekend – aanwezig zijn op Eurosonic Noorderslag.

Kees is bereikbaar op: keeslamers@vnpf.nl
020-4215005