Deze website maakt gebruik van cookies.

Internationale muziekpromotie naar Dutch Performing Arts

19-11-2012 | Bron: http://www.muziekcentrumnederland.nl/over-mcn/nieuws/artikel/artikel/5204/

Onder de naam Dutch Performing Arts worden diverse internationale activiteiten van MCN overgenomen door Promotie Podiumkunsten. Ook taken van Theater Instituut Nederland worden ondergebracht bij Dutch Performing Arts. De eerste projecten zijn inmiddels opgestart met goedkeuring van het Fonds Podiumkunsten.

Dutch Performing ArtsMet de opstart van Dutch Perfoming Arts en de nieuwe samenwerking hoopt Promotie Podiumkunsten een eerste stap te zetten naar de continuering van promotie van de Nederlandse podiumkunsten in het buitenland. Het bureau neemt een aantal taken en medewerkers over van MCN en TIN die noodgedwongen vanwege de cultuurbezuinigingen hier beide eind 2012 mee stoppen.

De komende maanden wordt er gewerkt aan een gezamenlijk website waar de internationale activiteiten van zowel de muzieksector als de theater- en danssector een plek krijgen. In de tussentijd kunt u alvast de website: http://promotiepodiumkunsten.nl/promotie/internationale-promotie bezoeken. Op deze website kunt u zich ook opgeven voor een nieuwsbrief die u op de hoogte houdt van de ontwikkelingen rondom Dutch Performing Arts.

Een van de eerste activiteiten van Dutch Performing Arts is de actie rondom het voordeliger bezoeken van de APAP.