Deze website maakt gebruik van cookies.

CUE2014 ROEPT BEZOEKERS OP OM INNOVATIES TE 'LIKEN'

11-12-2013 | Bron: Cue.nl

De entree van vakbeurs CUE2014, die van 13 tot en met 15 januari a.s. plaatsvindt in Ahoy Rotterdam, wordt deze editie omgedoopt tot InnovatieGalerij. De organisatie heeft in totaal 25 posters ontvangen van innovaties in de categorieën beeld, licht, geluid en podiumtechniek.

Bezoekers van CUE2014 mogen een 'Like'-sticker naast de poster van hun favoriete innovatie plakken. De innovatie met de meeste 'Likes' per categorie wint de publieksprijs voor beste innovatie van 2014.
 
Op de tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie presenteren circa 100 exposanten een breed aanbod van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Hieronder bevinden zich degelijke producten die hun diensten al sinds jaar en dag bewezen hebben, maar ook grensverleggende technologieën en vernieuwende multimediale toepassingen voor de entertainmentbranche en podiumkunsten. De innovaties worden nu niet alleen in de stands op de beursvloer getoond, maar voor het eerst ook in de spotlights gezet in de InnovatieGalerij.
 
Enrico Daamen, Bestuursvoorzitter van CUE: "CUE2014 biedt voor elke technicus, producent of directeur van een locatie met een podium een interessant aanbod. De een is op zoek naar een vaste installatie voor zijn aula of theater, de ander zoekt vernieuwende  podiumtechniek voor zijn buitenfestival. Om de bezoeker te laten zien wat het nieuwste aanbod in Nederland is op zijn vakgebied, worden de innovaties overzichtelijk getoond in de InnovatieGalerij. Uit het aantal inzendingen blijkt wel dat de branche zeker innovatief en op bepaalde vlakken zelfs grensverleggend is."
 
Op de website van CUE zijn alle inzendingen vooraf te bekijken.
 
Alle bezoekers krijgen 1 'Like'-sticker die zij op maandag 13 en dinsdag 14 januari naast hun favoriete innovatie mogen plakken. Op dinsdag 14 januari om 17.00 uur worden de stickers geteld, waarna op het feest van de VPT 's avonds de publieksprijzen uitgedeeld worden.
 
CUE 2014 is gratis te bezoeken voor vakprofessionals na registratie via www.cue.nl/registratie (niet-geregistreerden betalen € 15,00 bij de kassa). In de Play store (Android) en App Store (Apple/iOs) is de CUE app beschikbaar. Deze applicatie bevat een exposantenzoekmachine met bookmarkfunctie, zodat bezoekers een persoonlijke route over de beursvloer kunnen creëren. De app bevat tevens praktische informatie en een overzicht van het lezingenprogramma.