Bron

De Normaalste zaak

27 februari online bijeenkomst: Inclusief werkgeven: actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving

13 februari 2024

Deze online bijeenkomst van De Normaalste Zaak staat in het teken van de wet- en regelgeving ten aanzien van inclusief werkgeven.

Tijdens de bijeenkomst wordt de huidige stand van zaken besproken en worden de laatste ontwikkelingen bespreken rond de Participatie- en Quotumwet, de Banenafspraak, de sociaal ontwikkelbedrijven en de arbeidsmarktinfrastructuur, de Wet toezicht gelijke kansen bij werving en selectie, het vrouwenquotum en de CSRD. (Europese richtlijn over duurzaamheidsrapportage).

Om jou optimaal te informeren horen ze ook graag wat er rond deze thema’s bij jou in de organisatie speelt, zodat ze de sessie daarop kunnen afstemmen. Laat hen via het aanmeldformulier weten welke thema’s je uitgelicht wilt zien, zodat we de sessie kunnen afstemmen op jouw behoeften. Klik hier om je aan te melden

Dit is je kans om in één bijeenkomst volledig op de hoogte te zijn van alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van inclusie. Maximaal toegankelijk, maximaal geïnformeerd.

Programma

Volgt.

Praktische informatie

Datum en tijd: Dinsdag 27 februari van 15.00 tot 16.30 uur
Voor wie? Werkgevers, HR-professionals, P&O-adviseurs, kwartiermakers en organisatieadviseurs die zich bezighouden met inclusie
Deelnemen: Via dit aanmeldformulier