Deze website maakt gebruik van cookies.

Stichting KEES, de culturele vrijwilligerscentrale van Nederland

Stichting KEES houdt van cultuur en van alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. Daarom is KEES dagelijks bezig met vrijwilligers-verering. Maar het gaat verder dan bedanken. Als organisatie ben je slim bezig wanneer je vrijwillige inzet serieus neemt. Je hebt veel aan goed opgeleide, gemotiveerde en tevreden vrijwilligers. Daar kan KEES je bij helpen. Dit doet de stichting binnen vier thema's: trainen, werven, adviseren en coördineren. 

 

Trainingen

Voor vrijwilligers maakt KEES het vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer door o.a. bedankjes weg te geven en (gratis) trainingen te organiseren. De trainingen zijn lekker praktisch en worden gegeven door enthousiaste professionals uit het culturele werkveld. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld stagemanagement, horeca, gastvrijheid, promotie en EHBO.

Ben je vrijwilligerscoördinator? Wijs je vrijwilligers dan op de KEES-agenda. Hier kunnen individuele vrijwilligers zich inschrijven op (vooral gratis) trainingen.

KEES verzorgt ook trainingen op maat. Er wordt gewerkt met betaalbare trainers, vol expertise en liefde voor hun vak én vrijwilligers.

 

Vacaturebank

Middels een online-vacaturebank en een groot social mediabereik helpt KEES het culturele veld met de verspreiding van wervingsoproepen voor vrijwilligers.

 

Advies

Aan directies en vrijwilligerscoördinatoren biedt KEES ondersteuning op het gebied van vrijwilligerscoördinatie en -beleid. Ook de VNPF vindt dit belangrijk. Samen met KEES hebben ze daarom deze pagina aangemaakt, vol interessante documenten voor vrijwilligerscoördinatoren. Heb je daar nog niet genoeg aan? Vraag dan een gratis KEES-coach aan!      

 

Voordelen voor VNPF leden

VNPF leden ontvangen 20% korting op een KEES-training op maat. Kijk hier naar het aanbod. Zit de training van je keuze er niet bij? Geen probleem. Wij ontwikkelen kosteloos op maat. Mail ons voor meer informatie en een offerte.

 

Wil je meer weten over KEES en hoe we jou kunnen helpen? Neem vooral even contact op!

Stichting KEES (NL)
Contactpersoon: Hanneke Hulshof
06-44539667
www.keescultuurvrijwilligers.nl
www.facebook.com/keesondersteunt
info@keescultuurvrijwilligers.nl

KEES-kantoor
Europalaan 2
3526 KS Utrecht