Deze website maakt gebruik van cookies.

Stager planning & ticketing

Een event organiseren is meer dan alleen kaartjes verkopen. Stager helpt je het hele proces van idee tot uitvoering te stroomlijnen. In één systeem.

We vinden het onzin om informatie twee keer te moeten invullen. Hoe laat de show begint heeft invloed op wanneer het productieteam de laatste kabels trekt, op wanneer de barmedewerkers klaar staan om biertjes te tappen en wanneer het publiek voor de deur staat te trappelen om naar binnen te mogen. Stager hergebruikt informatie en dat levert je bakken met tijd op. We leggen dwarsverbanden tussen kaartverkoop, interesses van bezoekers, artiesten, relaties, productieschema’s, personeelsplanningen en taken, want een evenement organiseren is ook één proces van boeking tot postproductie, waar je samen met een heel team aan werkt.

Stager heeft drie verschillende pakketten; Free, Cool en Awesome.

Met Free heb je alles wat je nodig hebt om je ticketing te regelen; online ticketing in een customizable, mobile friendly ticketshop, deurkassaverkoop, gastenlijst, reporting, vette marketingtools en een uitgebreide mailservice.

Cool is er voor kleine tot middelgrote organisaties en festivals die behalve ticketing ook de voordelen van een gekoppeld systeem willen om producties te organiseren. Een personeelsplanning op basis van beschikbaarheid, productieplanning voor het maken van draaiboeken en het aanmaken van veelzijdige klantprofielen.

Awesome is ideaal voor grotere organisaties met complexe producties; handige features zoals event templates om een heel jaar vooruit te plannen, een membership systeem, uitgebreide personeelsplanning en koppelingen met je website.


We begrijpen waar het om draait
Stager bestaat uit mensen die allemaal uit de scene komen. We kennen de kick van de show waarbij alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Op het podium en achter de schermen. We zagen ook het tijdverslindende gedoe erom heen en hoge ticketing kosten. Dat kan beter, vonden we. En dat vinden we nog steeds. Daarom is er Stager.
 

Kortingsdeal
Als lid van de VNPF ontvang je een maandelijkse korting van 20% op je licentiekosten.
 

Contact
We leggen je graag uit hoe we je leven kunnen versimpelen met Stager. Bel of mail ons:

http://www.stager.nl
tel: 010-820 87 22
mail: sales@stager.nl