Deze website maakt gebruik van cookies.

Poolmanager® planningssoftware voor flexibele planning en tijdregistratie

Eerste 2 maanden gratis planningssoftware!
Met Poolmanager® kunt u flexibel plannen én uw kwaliteit waarborgen terwijl u personeelskosten bespaart en uw tijdregistratie eenvoudig online uitvoert. Benieuwd naar uw extra korting als VNPF lid…?

Poolmanager® is dé planningssoftware voor flexibele planning, communicatie en tijdregistratie!
Wilt u ook één systeem waarin u écht flexibel kunt plannen, waarmee u kunt besparen op uw personeelskosten en waar online tijdregistratie gewoon al in zit? Dan is Poolmanager® wat u zoekt.

Wanneer u snel een goede inschatting wilt maken welke meerwaarde Poolmanager® voor uw organisatie zal zijn, dan nodigen wij u graag uit voor een kosteloze persoonlijke demonstratie. U kunt ons bereiken op 010-2133080 om deze demonstratie voor te bespreken en in te plannen.

Meer weten over Poolmanager?
Poolmanager BV is in 1997 opgericht onder de holding Verwiel en Wijngaard B.V. Poolmanager ontwikkelt software op gebied van flexibele personeelsplanning, communicatie en online tijdregistratie. Poolmanager onderscheidt zicht van andere software leveranciers op het gebied van personeelsplanning en tijdregistratie doordat zij volledig ontwikkeld is vanuit de vergaande praktijkervaring van haar gebruikers op flexibele inzet en urenregistratie van medewerkers op verschillende kort cyclische projecten.

Diverse podia, evenement locaties, veneus en theaters werken momenteel met Poolmanager voor de optimalisering van hun werkproces en personele inzet.  Poolmanager wordt onder andere gebruikt door Bibelot, de Jaarbeurs, Theater de la Mar, de Heineken Music Hall, Beatrix theater, TivoliVredenburg, Luxor Theaters , Ahoy Rotterdam en sinds kort ook Poppodium 013. 

Maar wat betekent dat voor u?
Poolmanager® is hét personeelsinformatiesysteem, gespecialiseerd in  flexibele planning, tijdregistratie en beheer van personeel, ontwikkeld vanuit een planners optiek!

Door uniek gebruik van de mobiele webapplicatie, e-mail, SMS, online tijdregistratie en volledige cao integratie ondersteunt Poolmanager® organisaties bij de optimalisering van het arbeidsproces. Personeel kan overzichtelijk en lastminute worden ingezet op basis van contracturen, beschikbaarheid en competenties. De personeelsinformatie en urenadministratie wordt in Poolmanager® gestroomlijnd. Poolmanager biedt organisaties de mogelijkheid tot automatisch roosteren op basis van gedefinieerde templates en scenario’s, waardoor men grip heeft op de personeelskosten en inzet van arbeid.  Door het inzichtelijk maken van alle beschikbare informatie, komt u tot minimale leegloop en een optimale planning voor uzelf, uw personeelsleveranciers, afdelingen én uw personeel.

Voordelen Poolmanager:

 • Kosten besparen op leegloop, planningsactiviteiten en correcties;
 • Planning conform eigen CAO
 • Snel en efficiënt communiceren via de mobiele webapplicatie, SMS (-reply) en mailings;
 • Digitale tijdsregistratie en urenverwerking;
 • Automatisch roosteren
 • Zelfroostermogelijkheid
 • Een Extranet voor de medewerkers
 • Inzichtelijke Personeelskosten prognoses en managementrapportages;
 • Eenvoudig lastminute wijzigingen kwalitatief goed invullen.
 • Tijdregistratieklok o.b.v  RFID
 • Koppelingen met bijna alle gerenommeerde salarissystemen en ERP systemen zoals o.a. AFAS, Unit4, ADP, MS Navision, WinSalar , Artifax Event en Yes-Plan

                     


2 maanden gratis en 10% extra korting voor VNPF leden!
Naast onze scherpe aanbieding waarbij u de eerste 2 maanden geen licentiekosten hoeft te betalen, krijgt u als VNPF lid nog eens een extra korting van 10% op de licentieprijs van het eerste jaar!

Meer informatie?
Wij nodigen u graag uit voor een kostenloze demonstratie, u kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2133080. Contactpersoon: Ritsaert Krauss. Of mail naar rkrauss@poolmanager.nl en wij sturen u een uitgebreide brochure toe.