Deze website maakt gebruik van cookies.

Google Business View

Must have: alle poppodia van binnen en van buiten met Google Business View. Simpel en eenvoudig verbeter je de zichtbaarheid, vindbaarheid, transparantie en toegankelijkheid in Google met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding op basis van Street View technologie.

De Melkweg is meer dan alleen een poppodium: van de Rabozaal, Cinema & Tearoom tot The Max. Trek bezoekers, nodig de acts en geïnteresseerden uit om binnen te kijken met de virtuele rondleiding van het podium in Google Search, Google Maps en Google+ maar ook Facebook en op de eigen website. Snel, eenvoudig, all-in & eenmalig en voor alle VNPF leden nu nog betaalbaarder. 

Duizenden bedrijven wereldwijd hebben het al: van Hotels, Restaurants, vergaderruimtes tot natuurlijk poppodia’s zoals de Melkweg en de Patronaat.

Meer voorbeelden:

 1. TivoliVredenburg click zelf eens rond en bekijk de zalen en de grandeur van dit unieke gebouw.
  Hertz zaal, de Oude Tivoli of hier in de Ronda
   
 2. Hedon
  Laat de oefenruimtes zien om ze makkelijker te verhuren, check out het back-stage gedeelte.
   
 3. Patronaat

013 en Bibelot staan binnenkort ook online.

Simpel en eenvoudig verbeter je de zichtbaarheid, vindbaarheid, transparantie en toegankelijkheid in Google met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding op basis van Street View technologie.

VNPF Ledenvoordeel: de tarieven

Er geldt een all-in tarief inclusief de kosten voor het maken van de opnames (panorama’s en point of interest foto’s), de software-matige verwerking, de quality control en het uploaden naar Google+Local en Google Maps en eigendomsoverdracht aan de opdrachtgever. Geen verdere kosten of terugkomende verplichtingen!

Voor VNPF leden is er een speciaal no nonsens tarief, fixed fee die aansluit bij de 3 categorieën die de VNPF hanteert: kleine, middelgrote en grote podia:

 • Small:         € 375,-
 • Medium:     € 575,-
 • Large:         € 795,-

Genoemde bedragen zijn excl. btw.

Enkele cijfers uit een Case-study*

55 procent van alle deelnemende restaurants gebruikte Bedrijfsfoto’s en gasten bleken daar vaker een tafel te reserveren. In de competitieve restaurantwereld van New York boden de sfeerbeelden deze restaurants een duidelijk voordeel.

 • Restaurantvermeldingen met Google Bedrijfsfoto’s genereerden gemiddeld een 30 procent hogere klikfrequentie voor reserveringen.
 • Bezoekers die Bedrijfsfoto’s bekeken, klikten in 50 procent van de gevallen door om te reserveren (20 procent meer dan bezoekers die Bedrijfsfoto’s niet bekeken).
 • 84 procent van de 1300 ondervraagde klanten zei dat Google Bedrijfsfoto’s een rol had gespeeld bij het kiezen van een restaurant

 

Meer weten?
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact op met:

De VNPF Google Business View fotograaf
Contactpersoon: Daan Verhorst

Telefoon: 06 - 21 55 62 13
E-mail: daanverhorst@gmail.com
Web: http://www.daanverhorst.com


* Er zijn meerdere casestudy’s gedaan: graag een kopie hiervan? Mail even!