Deze website maakt gebruik van cookies.

Dutch Cups

Dutch Cups produceert en levert onbreekbare en herbruikbare kunststof drinkglazen, ook wel ecoglazen of hard plastic cups genoemd, alsmede duurzame schenkkannen en dienbladen. Met de herbruikbare glazen creëert Dutch Cups een milieuvriendelijk en veilig alternatief voor wegwerpbekers en breukgevoelig glaswerk.

Vrijwel alle Dutch Cups producten zijn te bedrukken met één of meerdere logo’s van 1 kleur tot fullcolour. Ook kunnen mooie foto-images op een aantal glazen worden gedrukt. De Dutch Cups glazen zijn gemaakt van 100% recyclebare kunststof materialen, waaronder polycarbonaat, polypropyleen en copolyster Tritan. De Dutch Cups zijn optimaal stapelbaar en vaatwasmachinebestendig. Dutch Cups zorgt via haar Retoursysteem voor een cradle-to-cradle inzet van de gebruikte materialen.

Bekijk het totaalaanbod op www.dutchcups.nl.

Kortingsregeling

VNPF-leden ontvangen 10% korting per bestelling op basis van de actuele prijslijsten voor de Dutch Cups producten. Op het gewenste drukwerk wordt een VNPF-korting van 5% verstrekt uitgezonderd de grafische opmaak- en machine opstartkosten.

Meer weten? 

Wilt u gratis monsters ontvangen, gebruik maken van het gratis Dutch Cups Testweekend, heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek of wenst u een prijsopgave op maat, neem dan contact met ons op.

Dutch Cups B.V.

Tel. 0320 28 94 80

Email info@dutchcups.nl