Deze website maakt gebruik van cookies.

Drevast

Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw OZB belasting en doet dit voor leden van de VNPF op basis van no cure no pay. Voor u betekent dit geen moeite of onnodige kosten en wél kans op besparen.

Let op: de meeste nieuwe aanslagen 2020 komen binnen in januari/februari. Bezwaar maken moet binnen zes weken. Drevast regelt dit.

"Rock'n roll hoor! Voordat ik het in de gaten had was het geregeld én met een behoorlijk voordeel voor ons" - Frank van Iersel (directeur Mezz Concerts & Dance, Breda)

"Drevast is een professionele partij en wij zijn blij met het resultaat" - Gert-Jan de Koster (zakelijk leider/bestuurder Gebouw T, Bergen op Zoom)

Bespaar op uw OZB belasting
In de afgelopen jaren heeft Drevast de belastingaanslagen van ruim 100 verschillende poppodia en theaters onderzocht. In totaal werden er verminderingen en besparingen gerealiseerd die oplopen tot € 1.000.000,-.

Hoe werkt het?

  1. Stuur uw OZB aanslag aan Drevast en
  2. machtig hen om namens u bezwaar te maken.
  3. Drevast onderzoekt of uw aanslag te hoog is,
  4. voert namens u de bezwaarprocedure
  5. en houdt u op de hoogte.

Wat kost het?
Als het gelukt is de aanslag te verminderen betaalt de gemeente u het te veel betaalde bedrag aan belasting terug. U ontvangt u een factuur van Drevast voor 30% excl. btw van de gerealiseerde vermindering en als het niet gelukt is betaalt u niets.

Meer over Drevast
Drevast is een adviesbureau voor bouw en huisvesting en dé expert als het gaat om de bijzondere gebouwen die kenmerkend zijn voor de culturele sector. In de afgelopen 16 jaar hebben zij bijvoorbeeld ruim 300 podia, theaters en musea geadviseerd, altijd met oog voor het individuele karakter van het vastgoed én een constructieve relatie met de gemeente.

Contact
Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met Jelte van Dijk via telefoon: 030 6977010, e-mail: info@drevast.nl, post: postbus 851, 3700 AW Zeist of de website: www.drevast.nl.