Deze website maakt gebruik van cookies.

Live DMA


Live DMA is de overkoepelende organisatie van 19 brancheorganisaties die de belangen behartigen van meer dan 3000 poppodia en -festivals in heel Europa.

Live DMA is officieel opgericht in 2012. De vereniging heeft als doel het behartigen van de belangen van de live populaire muziek sector in de breedste zin van het woord en om als woordvoerder op te treden van de Europese poppodia en -festivalsinzake alle artistieke, culturele, sociale, politieke en economische kwesties.

De vereniging organiseert bijeenkomsten en algemene ledenvergaderingen met leden en belanghebbenden en richt zich op het verzamelen en uitwisselen van relevante informatie en data. Het bevordert de samenwerking tussen de leden en belanghebbenden in de populaire muziek-industrie in artistieke, professionele, productie en promotie velden.

Kijk voor meer informatie op de website van Live DMA.

Bekijk hier de video over Live DMA.

Het netwerk biedt leden en stakeholders professioneel advies om hun deskundigheid, efficiency en mogelijkheden te bevorderen.

Op dit moment zijn aangesloten bij Live DMA:
ACCES (Spanje)
ASACC (Catalonië)
Club Circuit (Vlaanderen)
Court Circuit (Wallonië)
Collectif Culture Bar Bars (Frankrijk)
Dansk Live (Denemarken)
Fedelima (Frankrijk)
Hanzas Perons (Litouwen)
KeepOn (Italie)
Kultura Live (Baskenland)
LiveFIN (Finland)
LiveKomm (Duitsland)
Svenks Live  (Zweden)
LOFTAS (Litouwen)
Music Venue Trust (UK)
Norsk Konsertarrangor or NKA (Noorwegen)
PETZI (Zwitserland)
Salon IKSV (Turkije)
VNPF (Nederland)

 

Live Style Europe

In 2017, heeft de Europese Commissie Live DMA Europese netwerk subsidie toegekend vanuit het Creative Europe programme om het project Live Style Europe te ontwikkelen.

“Live Style Europe (LSE) is a building capacity program that aims to empower regional and national live music associations, as well as music venues, clubs and festivals by providing them with skills and tools for an easier adaptation to the evolution of the live music sector. LSE strives to structure the live music sector and to enhance the visibility of the grassroots sector all over Europe.”

 

 


Gerelateerd nieuws

Meer