Deze website maakt gebruik van cookies.

ma 12 mei 2014

Voorlichtingsbijeenkomst Werkkostenregeling

Pauwstraat 13-a
Rasa, Utrecht

Uiterlijk 1 januari 2015 moet uw organisatie overgestapt zijn op de Werkkostenregeling (WKR); doorvoering is vanaf dat moment verplicht.

De VNPF organiseert in samenwerking met Kunstconnectie, BNVU, NAPK, VOB en VSCD een Informatiebijeenkomst Werkkostenregeling (WKR) op maandag 12 mei 2014 van 13:00 tot 16:00 uur in RASA, Utrecht.

Deze informatiemiddag is alleen toegankelijk voor leden van de bovengenoemde organisaties. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Overstappen kost tijd
De overstap naar de WKR kost voorbereidingstijd. Wanneer u vanaf 2015 de WKR wilt gaan invoeren moet u nu al een aanvang hebben gemaakt. Daarom zorgen wij ervoor dat u tijdens deze bijeenkomst opnieuw wordt geïnformeerd . De bijeenkomst wordt  verzorgd door de Belastingdienst. U krijgt antwoord op vragen als: Hoe werkt de WKR? Welke vergoedingen vallen onder een vrijstelling? Wat verandert er aan de belastingvrije voet voor reiskosten woon-werkverkeer? Ook geven wij aan welke stappen bij invoering komen kijken en wat de rol van de ondernemingsraad hierbij is.

Doelgroep
De leden-bijeenkomst is bedoeld voor de functionarissen die bij uw organisatie verantwoordelijk zijn voor bedrijfsvoering en/of arbeidsvoorwaardenbeleid en voor p&o functionarissen en salarisadministrateurs, omdat ook cao-vergoedingen aan de orde komen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar ingrid@vnpf.nl. Graag daarbij uw naam, organisatie, functie en eventuele vragen of aandachtspunten voor de bijeenkomst vermelden. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.