Deze website maakt gebruik van cookies.

Ledenvoordeel

Speciaal voor VNPF-leden zijn er diverse kortingsdeals bij aanbieders van allerlei verschillende producten en diensten, gericht op poppodia en -festivals:

 

 • Combi-deal Amsterdam Dance Event 2017 + Eurosonic Noorderslag 2018

  Wil je naar het Amsterdam Dance Event 2017 én naar Eurosonic Noorderslag 2018? Maak dan vóór 19 augustus gebruik van de combi-deal exclusief voor VNPF-leden, waarmee je naar beide evenementen kunt voor slechts €485,- (i.p.v. €630,-).

 • Primavera Pro & Concert Venues International Congress 2017

  VNPF leden kunnen nu gebruik maken van een exclusieve korting op een registratie voor PrimaveraPro, dat plaatsvindt van 31 mei t/m 4 juni 2017 in Barcelona.

 • 7.7 Strategisch Bedrijfsadvies - Horeca: Inkoop en contracten, strategie en tactiek

  Arno Prins is onder meer fiscaal-jurist en heeft ruim 5 jaar voor een grote Nederlandse brouwerij gewerkt. Hij is eigenaar van 7.7 Strategisch Bedrijfsadvies en is regelmatig geïnvolveerd bij Horeca-contractbesprekingen in de culturele sector. Hij adviseert poppodia en -festivals op het gebied van horeca: inkoop en contracten, strategie en tactiek.

 • Academie voor Cultuurmanagement

  De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector die zich blijft ontwikkelen. Wij geloven dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen we voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. We verzorgen één of meerdaagse programma's op maat en bieden open opleidingen.

 • Brand Proposition

  Brand Proposition ontwikkelt marketing en sponsoring plannen voor poppodia, festivals, sportbonden, betaald voetbalclubs en commerciële en publieke organisaties. De methode ‘Marketingplan/Sponsoringplan in 30 vragen’ is goed onderbouwd, conceptueel, praktisch én resultaatgericht. Merkadviseur René Bergmans ondersteunt VNPF poppodia en festivals met uitgebreide marketing en sponsoring expertise. Gebaseerd op 30 jaar A-merken ervaring, van Adidas tot Jupiler, en een grote kennis van en affiniteit met de poppodia- en festivalsector.

 • BHV.NL

  U biedt dagelijks toegang tot cultuur, ontspanning en vermaak. Hiernaast bent u een centrum voor ontmoeting met grote aantallen bezoekers. Dit vraagt om het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid en het opleiden van hulpverleners. Hiermee creëert u een veilige plek voor uw medewerkers en bezoekers. Competente hulpverleners zijn hierbij onmisbaar. Zij maken het verschil tijdens een eventuele calamiteit. Soms zelfs tussen leven en dood. Begrijpelijk zoekt u een ervaren en voordelige partij om zo’n veilige werkomgeving te organiseren?!  Die uw branche begrijpt en u op weg helpt. Voor professionele hulp hierbij adviseert het VNPF haar leden BHV.NL. We werken al ruim 8 jaar naar tevredenheid samen.

 • Concordia de Keizer

  Concordia de Keizer adviseert poppodia, popfestivals en andere bedrijven, instellingen en (semi) overheden op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Met verzekeringen afgestemd op uw situatie dekken ze alle denkbare risico’s af die u zelf niet kan of wilt dragen. Ook voor adviezen op het gebied van pensioenen en zorg & inkomensverzekeringen bent bent u bij Concordia de Keizer aan het juiste adres.

 • Drevast

  Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw OZB belasting en doet dit voor leden van de VNPF op basis van no cure no pay. Voor u betekent dit geen moeite of onnodige kosten en wél kans op besparen.

 • Dutch Cups

  Dutch Cups produceert en levert onbreekbare en herbruikbare kunststof drinkglazen, ook wel ecoglazen of hard plastic cups genoemd, alsmede duurzame schenkkannen en dienbladen. Met de herbruikbare glazen creëert Dutch Cups een milieuvriendelijk en veilig alternatief voor wegwerpbekers en breukgevoelig glaswerk.

 • E4Q BV (Energy 4 Quality), energie

  E4Q neemt al uw zorgen over energie uit handen. Maatwerk is ons devies; ons werk begint pas bij het energiecontract. E4Q is volledig onafhankelijk van leveranciers en werkt niet met een zogeheten ‘kick back fee’ van energiebedrijven. Primair werken wij no cure no pay. Het team achter E4Q bestaat uitsluitend uit energiespecialisten die al langer dan 25 jaar ervaring en kennis met zich meedragen.

 • EMC Cultuuronderzoeken

  Vergroot je inkomsten en genereer meer publiek. Als poppodium of popfestival ben je eigenaar van data (gegevens). Daarmee heb je goud in handen: je hebt informatie over de herkomst en het bezoekgedrag van jouw bezoekers. Hiermee kun je je inkomsten vergroten en meer bezoekers trekken.

 • EnergieLive

  EnergieLive is opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam en inmiddels één van de grootste adviseurs van Nederland. EnergieLive is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de inkoop van energie en bespaart en ontzorgt. EnergieLive bespaart fors op uw jaarlijkse energiekosten en neemt daarnaast alle zorg omtrent uw energieportefeuille uit handen. Met een team van deskundige en enthousiaste energiespecialisten bedienen zij cliënten binnen de zakelijke markt: van MKB tot Multinational.

   

 • Variphone Qualified Service Provider HearingCoach

  Muziek is je passie. Je gehoor is je werk! Variphone Nederland begeleidt je om je gehoor in topvorm te houden, zodat je passie je werk kan blijven.

 • Google Business View

  Must have: alle poppodia van binnen en van buiten met Google Business View. Simpel en eenvoudig verbeter je de zichtbaarheid, vindbaarheid, transparantie en toegankelijkheid in Google met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding op basis van Street View technologie.

 • Hugo: fanbase management, email campaigns en event based surveys

  Zie waarom fans tickets kopen, naar welke artiesten men het meeste uitkijkt, hoe mensen het evenement of poppodium ervaren en wat er gedaan moet worden om bezoekers terug te laten keren. Met Hugo is dit mogelijk: alle inzichten worden in dashboards overzichtelijk gepresenteerd en met Fanbase- en Campaign Management oplossingen worden e-mail campagnes eindelijk smart.

 • Human Capital Scan

  Zoals de naam al aangeeft ‘scant’ Human Capital Scan werkgevers op zoek naar besparingen. Als specialist in Sociale Zekerheid en Loonkosten, heeft Human Capital Scan al 3500 werkgevers onderzocht en ruim 95 miljoen euro aan besparingen gesignaleerd, zoals subsidies, kortingen en premiefouten. 

 • Kolibrie HRM voor Horeca

  Kolibrie is sinds 1994 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van payroll in de Nederlandse horeca-, evenementen- en recreatiebranche. Gebruik maken van de dienstverlening van Kolibrie kan nu met een zeer aantrekkelijke bonusregeling, exclusief voor VNPF leden.

 • L1nda

  L1NDA is de nummer 1 oplossing voor het maken van werkroosters en bij houden van urenregistratie. Wij geloven dat werken in een poppodium mensenwerk is. Een tevreden, goed samenwerkend team is daarom essentieel voor een gezond bedrijf.

 • No Risk Events

  Voor poppodia die lid zijn van de VNPF heeft No Risk Events een op maat gemaakt verzekeringspakket samengesteld. Daarnaast geeft No Risk Events festivals korting op evenementenverzekeringen. No Risk Events is een intermediair die zich puur richt op verzekeringen voor evenementen, poppodia en clubs, en artiesten.

 • Poolmanager® planningssoftware voor flexibele planning en tijdregistratie

  Eerste 2 maanden gratis planningssoftware!
  Met Poolmanager® kunt u flexibel plannen én uw kwaliteit waarborgen terwijl u personeelskosten bespaart en uw tijdregistratie eenvoudig online uitvoert. Benieuwd naar uw extra korting als VNPF lid…?

 • Rush Energy Drink

  Rush is een hoogwaardige energiedrank geproduceerd met zoveel mogelijk ingrediënten op natuurlijke basis.

 • Stager Software

  Stager Software is de meest complete software in Nederland voor poppodia en festivals. Alle onderdelen van uw bedrijfsproces worden versimpeld, versneld en verbeterd door één betrouwbaar systeem.

 • Van Duijnen Horeca Service

  Van Duijnen Horeca Service helpt poppodia om meer inkomsten uit horeca te realiseren. Door automatisering van de drankuitgifte haalt u meer rendement uit de drankverkoop.

 • Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) introductiekorting lidmaatschap

  Exclusief voor VNPF leden is er een speciaal introductieaanbod voor lidmaatschap van de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT).

 • VanDerEng

  Polsbanden en consumptiemunten direct van de fabriek. Dat is het voordeel bij Polsbandjesfabriek.nl en Muntjesfabriek.nl, onderdeel van VanDerEng. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs, de juiste kwaliteit en de snelste levering van Europa!

 • Worldline e-payment services

  Wist u dat 80% van uw klanten liever met hun kaart betalen? En dat u door elektronische betalingen niet alleen tijd, maar vooral veel geld bespaart? Hoe klein of hoe groot het bedrag ook is, Worldline heeft een oplossing voor iedere situatie.

   

 • Zilveren Kruis collectieve zorgverzekering

  Collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea voor alle VNPF-leden. Deze zorgverzekering is beschikbaar voor alle medewerkers, inclusief vrijwilligers, zzp'ers, uitezendkrachten, payrollers en gezinsleden. Per 2017 bedraagt de korting 10% op de basispremie en 15% op alle aanvullende verzekeringen. Dit is de wettelijk maximale toegestane korting op collectieve zorgverzekeringen.

 • Disclaimer

  VNPF-leden krijgen voordeel bij diverse aanbieders van producten en diensten. In sommige gevallen ontvangt de VNPF provisie. Assortimentskeuze is op basis van aanbeveling door leden. De VNPF doet zelf geen (vergelijkend) onderzoek naar de producten en diensten. Indien de leden gebruik wensen te maken van de producten en diensten van een aanbieder komt er een overeenkomst tot stand tussen de aanbieder en de leden. VNPF zal geen partij zijn bij die overeenkomst. De rechten en verplichtingen die de aanbieder en de leden over en weer afspreken, gelden uitsluitend tussen hen. VNPF is niet aansprakelijk voor de nakoming van genoemde rechten en plichten door de aanbieder of leden, noch direct, noch indirect. De aanbieder en de leden vrijwaren VNPF van alle aanspraken terzake.