Deze website maakt gebruik van cookies.

woensdag 12 april 2017

 • Praktijkfestival Pionieren met de Omgevingswet


  Fokker Terminal, Den Haag

  Veel gemeenten en andere overheden maken gebruik van mogelijkheden om voor te sorteren op de Omgevingswet. Zij zijn al concreet aan de slag, denken anders, werken anders en vernieuwen. Benieuwd hoe zij dit doen? Bezoek dan 12 april het Praktijkfestival Pionieren met de Omgevingswet.

vrijdag 14 april 2017

vrijdag 21 april 2017

 • Buma ROCKS! goes Roadburn: Heavy Panel en netwerkmeeting


  013, Tilburg

  Buma ROCKS!, the international conference and showcase festival for loud music, doet dit jaar voor het eerst van zich spreken op het Roadburn Festival.

  Het festival presenteert samen met Buma ROCKS! op vrijdag 21 april een netwerkmeeting waarvoor de aanwezige internationale muziekindustrie en -pers wordt uitgenodigd. Later in de middag volgt een Heavy Panel, toegankelijk voor iedereen met een combiticket of een ticket voor de festivalvrijdag. Thema van het panel is Overcoming Barriers. Hoe bereikt een ambitieuze band uit Nederland (of welk land dan ook) een zo groot mogelijk publiek en hoe overwin je daarbij geografische én zakelijke barrières? Het panel beziet hoe bands hun optreden op Roadburn als springplank kunnen gebruiken.

  Lees hier meer

donderdag 27 april 2017

 • Jazzahead!


  , Bremen

  De 12e editie van Jazzahead! zal van 27 tot 30 april 2017 plaatsvinden in Bremen. Onder de noemer Dutch inJazz zal Buma Cultuur ook dit jaar een Nederlandse stand faciliteren tijdens de beurs.